Najdita popolno poročno destinacijo

Pri Poroka v tujini razumemo, da nista niti dva para enaka, zato vama bomo pomagali izbrati med števinimi paketi na naših izbranih destinacijah. Naša ekipa ima dolgoletne izkušnje in podrobno pozna vse ponujene poročne lokacije, da vama bo lahko strokovno svetovala pri izbiri tiste, ki bo vsem pisana na kožo.

Mauricijus
Mauricijus
Mauricijus
Mauricijus
Mauricijus

Otok Mauricijus nije samo otok s tirkiznim morem, prekrasnim plažama i luksuznim hotelima. Zbog želje za istraživanjem otoka s uzbudljivim povijesnim znamenitostima, kulturnom i geografskom baštinom i gotovo neograničenim aktivnostima nećete samo ležati na plaži ili uz bazen.

Vjenčani paketi
Od 1.890 € na osobu

Paketi za mladence
Od 1.440 € na osobu

Paketi
Od 1.490 € na osobu

Vjenčani paketi Paketi za mladence Paketi Više
Sejšeli
Sejšeli
Sejšeli
Sejšeli
Sejšeli

Sejšeli se sastoje od 115 otoka u zapadnom dijelu Indijskog oceana. Glavni otok Sejšela je Mahe, gdje se nalazi i zračna luka, a oko glavnog otoka leže ostali otoci, koji se uglavnom sastoje od granita. Oduševit ćete se prirodom otoka, prekrasnim bijelim pješčanim plažama i mješavinom kultura tamošnjeg stanovništva, od kojih svaki pridonosi posebnom šarmu otoka.

Vjenčani paketi
Od 2.200 € na osobu

Paketi za mladence
Od 1.770 € na osobu

Vjenčani paketi Paketi za mladence Više
Maldivi
Maldivi
Maldivi
Maldivi
Maldivi

Maldivi, gdje je pijesak bijel kao osmijeh lokalnih stanovnika, a duboko plavo more puno podvodnog svijeta, tirkizni grebeni raj su za ronioce, izbor odmora za obitelji i bračna putovanja. Maldivi leže u nizu od dvaju atola u Indijskom oceanu. Sastoje se od 1190 otoka u zagrljaju koraljnih grebena koji štite otoke od vjetra i valova. Čak je 200 otoka na Maldivima naseljeno. Oduševit će vas mješovita kultura azijskog, afričkog i arapskog dijela. Na različitim otocima osjeti se i različita kultura.

Paketi za mladence
Od 1.230 € na osobu

Paketi za mladence Više
Tajland
Tajland
Tajland
Tajland
Tajland

Tajland se nalazi u jugoistočnom dijelu Azije, a poznat je po raznovrsnim otocima, tropskim plažama, raskošnim hramovima i drevnim ruševinama. Glavni grad Bangkok moderan je grad koji se uzdiže uz mirni kanal. Tajland godišnje posjeti milijun turista, a unatoč tome pažljivo održava autentičnost svoje kulture. Tamo ćete naći idilične otoke i živahne gradove. Tajland je podijeljen na 77 provincija, a 63 milijuna ljudi živi u planinama.

Paketi
Od 1.500 € na osobu

Paketi Više
SAD - Sjedinjena Američke Države
SAD - Sjedinjena Američke Države
SAD - Sjedinjena Američke Države
SAD - Sjedinjena Američke Države
SAD - Sjedinjena Američke Države

SAD savezna je republika u središnjoj Sjevernoj Americi. Država se sastoji od 50 saveznih država, koje imaju lokalnu autonomiju u skladu s federalnim sustavom. Glavni grad je Washington. Najpoznatije su po svojim velikim gradovima poput New Yorka, Los Angelesa, San Francisca i parkova prirode Grand Canyon, Bryce Canyon, Monument Valley, Yellowstone i Death Valley. Prostiru se od Atlantika na istoku do Tihog oceana na zapadu. Na sjeveru graniče s Kanadom, a na jugu s Meksikom. Službeni je jezik engleski, a stanovnici su uglavnom protestanti, slijede rimokatolici, a ukupno je oko 302 milijuna stanovnika. Novčana jedinica je američki dolar. Havaji su jedina u potpunosti otočna država u SAD-u. Imaju oko milijun i tristo stanovnika. Savezna država SAD-a postali su 21. kolovoza 1959. godine. Havajima pripada 137 otoka, od kojih većina nije nastanjena. Osam najvećih otoka su Niihau, Kauai, Hawaii – Big Island, Maui, Oahu, Lanai, Molokai i Kahoolawe. Većina je otoka vulkanskog i koraljnog porijekla. Imaju tropsku klimu, kišno je razdoblje od listopada do travnja, a sušno od svibnja do listopada.

Paketi
Od 1.250 € na osobu

Paketi Više
Dubai
Dubai
Dubai
Dubai
Dubai

UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI Ujedinjeni Arapski Emirati ili pokratom UAE naftom je bogata, primorska pustinjska država na jugoistoku Arapskog poluotoka. Glavni je grad Abu Dhabi, a Dubai je najveći grad. Od početka 21. stoljeća poznat je kao poprište megalomanskih građevinskih projekta, među kojima se ističu najviši neboder na svijetu Burj Khalifa, supervelika zračna luka Dubai World Central - Al Maktoum i nekoliko luksuznih umjetnih arhipelaga ispred obale (Palm Islands, Svet...). Sada je jedna od najpopularnijih turističkih i poslovnih destinacija u svijetu. TURSKA Istanbul (pov. Carigrad) je najveći grad u Turskoj i važno kulturno, gospodarsko i financijsko središte. Nalazi se na Bosporskom tjesnacu te obuhvaća prirodnu luku Zlatni rog. Istanbul je 2010. godine bio europski glavni grad kulture, a 2012. godine svjetska prijestolnica sporta. Povijesno središte grada 1985. postalo je dio UNESCO-ove svjetske kulturne baštine. Istanbul je jedini grad na svijetu koji leži na dvama kontinentima. Nudi mnogo zanimljivosti i znamenitosti kao što su Plava džamija, Zlatni rog, palača Topkapi...

Paketi
Od 1.045 € na osobu

Paketi Više