Politika zaštite osobnih podataka1.     UPRAVITELJ PODATAKA

Službeno ime tvrtke: Divine Travel, d.o.o.
 

Sjedište tvrtke: Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana
 

Odgovorna osoba u tvrtki (pravni zastupnik): Valentina Bajrović

2. KORIŠTENJE, OPSEG I SVRHA POHRANJIVANJA TE OBRADE PODATAKA

Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo u cilju održavanja kontakta s klijentima, marketinških informacija putem e-maila o našim uslugama, promociju prodaje, profiliranja klijenata s ciljem prilagođenog sadržaja i ponude proizvoda korisnicima putem e-maila i na internetskim stranicama. Prilikom slanja e-pošte bilježimo prikazivanje primljenih poruka od strane korisnika i klikove na poveznice u primljenim porukama. Za bolju i usmjereniju ponudu i prilagodbu daljnjih poruka, snimljene podatke automatski obrađujemo, analiziramo, profiliramo i ocjenjujemo zainteresiranost klijenata za poslanim porukama. Na temelju snimljenih podataka i stvorenih profila, ne provodimo automatizirano donošenje odluka.

U svrhu obavještavanja putem e-poruke pohranjujemo:

 

 • adresu elektronske pošte
 • ime
 • prezime


Osobne podatke prikupljamo uz izričitu suglasnost i pristanak pojedinca. Suglasnosti pohranjujemo zajedno s poslanim sadržajem i sadržajem obrasca s kojim je dobivena.

 

Osobne podatke koriste sljedeći odjeli:

 • Prodaja,
 • Marketing,
 • Korisnička podrška


3. OBRADA OSOBNIH PODATAKA I IZNOŠENJE

Zbirke osobnih podataka pohranjujemo na području Republike Slovenije i ne iznosimo ih u treće zemlje.

4.     RAZDOBLJE POHRANJIVANJA

Osobne podatke pojedinca pohranjujemo sve do otkazivanja suglasnosti za pohranu i obradu podataka. Nakon otkazivanja suglasnosti pojedinca, njegovi osobni podaci se odmah učinkovito i trajno brišu.

U slučaju da gore opisane svrhe, za koje pohranjujemo i obrađujemo osobne podatke, prestaju važiti u našoj tvrtki, baze podataka koje su sadržavale podatke u tu svrhu, se odmah i učinkovito brišu.

Podatke o prikazivanju primljenih poruka i klikove na poveznice pohranjujemo još 12 mjeseci nakon slanja poruka.

 

5.     PRAVA POJEDINCA (OSEBE)

Svaki pojedinac može za svoje podatke zatražiti:

 • uvid,
 • korekciju,
 • potpuno brisanje,
 • prijenos na drugog pružatelja srodnih usluga,
 • prekid pohrane i obrade odnosno povlačenje suglasnosti za obradu i pohranjivanje, ne dovodeći u pitanje zakonitost pohranjivanja i obrade koja se na temelju suglasnosti izvršavala do otkazivanja suglasnosti.

U slučaju da želimo u našoj tvrtki i dalje obrađivati osobne podatke u svrhu koja nije svrha za koju su osobni podaci prikupljeni, prije dalje obrade podataka mi ćemo pojedincu pružiti informacije o ovoj drugoj svrsi i sve daljnje relevantne informacije, kao što su navedene u ovom dokumentu.

Ako pojedinac smatra da su njegova prava na zaštitu osobnih podataka u bilo kom pogledu bila narušena od strane naše tvrtke, može u svako doba podnijeti žalbu nadzornom tijelu - povjereniku za informiranje u Republici Sloveniji:

Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si

Učiniti ćemo sve što je u našoj mogućnosti da pomognemo pojedincima ostvariti svoja prava u ovom pogledu.


Divine Travel, d.o.o.