O nama

O nama


Zašto odabrati vjenčanje u inozemstvu?

Osim što vam nudimo širok izbor lokacija za vjenčanje u inozemstvu, naša je glavna prednost u tome što ćemo vam pomoći planirati vjenčanje do svakog, pa i najmanjeg detalja i bit ćemo vam dostupni na svakom koraku. Naime, imamo već više od 10 godina iskustva u planiranju vjenčanja u inozemstvu i osobno smo posjetili sve destinacije iz naše ponude. Vjerujemo da samo na taj način možemo jamčiti odgovarajuću razinu kvalitete i pružiti vam savjete o odabiru pravog hotela i destinacije za vas. Iskustvo iz prve ruke za parove je neprocjenjivo, osobito kada je riječ o egzotičnim zemljama, gdje je rizik još veći.

 

undefined
Valentina Konjar

Tko smo?

Osnivačice Divine Travel dugogodišnje su prijateljice, koje dijele iznimnu strast prema putovanjima. Već odavno nas privlače egzotične zemlje, stoga smo za svoj odmor svake godine odabrale neku novu destinaciju. Za nas gotovo nijedno mjesto na svijetu nije ostalo skriveno, stoga danas u većoj mjeri prepoznajemo i cijenimo lokacije koje u sebi skrivaju poseban čar i romantiku.

Osim strasti prema putovanjima, tijekom godina razvile smo zajedničku ambiciju i viziju o tome da svojim iskustvom pomažemo, savjetujemo i parovima olakšamo planiranje njihova vjenčanja iz snova u inozemstvu. Naša odlučnost i upornost u konačnici su nas dovele do osnivanja vlastite agencije, u kojoj stvaramo jedinstvene priče o vjenčanju.

undefined
Mirela Hočevar

Vjenčanje u inozemstvu odraz je naših vrijednosti koje ćete osjetiti u svakoj interakciji s našim timom. Svjesni smo činjenice da je vjenčanje doista nezaboravna i jedinstvena uspomena, stoga nastojimo svaki par uistinu dobro upoznati. Samo će tako vaše vjenčanje odražavati tu jedinstvenost. Osobni pristup i otvorena komunikacija jedini su način stjecanja vašeg povjerenja o tome da prije i tijekom putovanja sve bude kako treba. Brojnim razgovorima pokušavamo otkriti vaše želje, a iznimno smo prilagodljivi, što znači da možemo zadovoljiti i one najzahtjevnije. Zagovaramo izreku da problema nema, a postoje samo izazovi!

Istom mjerom brige i marljivosti koje ulažemo u planiranje vjenčanja u inozemstvu, gdje je najbitnija i najizraženija usmjerenost na detalje, organiziramo i bračna putovanja, obiteljska putovanja ili bilo koju drugu avanturu u inozemstvu.