Havaji

Havaji se sastoje od 136 prekrasnih otoka, od kojih je 7 naseljeno. Odaberite samo jedan ili iskoristite putovanje na Havaje kombinirajući nekoliko otoka. Fantastične plaže, prijateljski raspoloženi ljudi i dobra hrana su zajamčeni.

Za Vaše vjenčanje odabrali smo otok Maui, jedan od najljepših otoka na Havajima, gdje se možete vjenčati na plaži.

Havaji

Vjenčanje na Havajima, otok Mau

10 zanimljivosti na otoku Maui

1.  Za ovisnike o adrenalinu

Ako želite aktivno provesti svoj odmor, ovo je pravo mjesto za vas. Na otoku Maui nude vam sve - jedrenje na dasci, ronjenje i ronjenje na dah, planinarenje, vožnju helikopterom ili uživanje u nezaboravnoj avanturi sa ziplineom!

2.  Maui Luau

Obavezno iskustvo na otoku! Luau je tradicionalna havajska zabava koja je uz hranu popraćena drevnom havajskom glazbom i plesom. Na otoku ih nude više, preporučujemo da se posavjetujete sa svojim partnerom i odaberete onu koja vam najviše odgovara. Cijene su po odrasloj osobi od 90 do 130 dolara.

3. Sedam svetih bazena Ohe’o Gulch

Jedna od najposjećenijih atrakcija na otoku Maui nalazi se na istočnom dijelu otoka. Bazenčići i vodopadi, koji krivudaju prema moru, nude brojne aktivnosti. Plivanje, planinarenje, promatranje životinja i bambusove šume... Savršen bijeg za opuštanje u prirodi.

4. Uvala La Perouse

Mjesto gdje ćete pronaći dupine! Uvala se može pohvaliti zanimljivim kamenim liticama vulkanskog podrijetla i azurnom obalom. Ujutro možete promatrati razigrane dupine koji su u ovoj uvali redoviti gosti.

5. Smisao je života ležanje na plaži

Nalazite se na Havajima, plaže su posvuda oko vas, zašto ih ne biste sve posjetili? Unajmite automobil, provozajte se otokom i saznajte koja je plaža stvorena za vas. Pri odabiru plaže budite oprezni, zaštitite se kremom za sunčanje, ponesite vodu i šešir. Kad vam bude dovoljno izležavanja na suncu, ohladite se u vodi, ali obratite pažnju na svoju okolinu. Podvodna je kamera obvezna!

6. Beach Park Ho’okipa

Na jednoj od najpoznatijih plaža na Havajima sve vrvi profesionalnim surferima. Možete promatrati njihove podvige ili sami otići u vodu i roniti. Tijekom ljeta ovdje se nalaze zelene havajske kornjače.

7. Ocean Center Maui

Provedite poslijepodne u akvariju gdje ćete potpuno doživjeti havajski morski život. Ovdje ćete se također upoznati s havajskom kulturom. Ulaznica za odrasle osobe iznosi 27,95 $.

8. Nacionalni park Haleakala

Ovdje možete doživjeti netaknutost prirode. Park je otvoren cijeli dan, tako da se njime možete prošetati tijekom dana ili doći navečer te promatrati vedro nebo i zvijezde. Na raspolaganju su organizirane ture.

9.  Opuštanje i uživanje

Za savršeno romantično iskustvo opustite se u jednom od spa centara na Mauiju. Tamo nude sve, od masaže tijela, tretmana lica do manikura i pedikura, a također možete rezervirati masažu za dvije osobe i uživati ​​uz čašu šampanjca!

10. Kitovi

Svakako jedno od najboljih iskustava na Mauiju! Grbavi kitovi na ovaj otok dolaze već 1300 godina i stalno su u tim vodama. Sezona promatranja kitova počinje u studenome i završava krajem svibnja. Iako ih možete vidjeti i s obale, predlažemo da se provozate brodom i pogledate ih izbliza.


Vjenčani paketi