Hotel Patatran Village, Sejšeli
Kategorija hotela
★ ★ ★ ☆ ☆
Cijene
Od 2.250 € na osobu
O hotelu

Lokacija
Hotel je smješten na prekrasnoj plaži Anse Patate na otočiću La Digue. Ovaj obiteljski vođen hotel nudi idealan smještaj za putnike koji traže romantični bijeg na svjetski poznate Sejšele. Izgrađen je na stijenama, a bungalovi na klifu nude prekrasan pogled na veličanstveni Indijski ocean. Plaža Anse Patate jedna je od najslikovitijih plaža na svijetu. Hotel preporučujemo mladencima i za odmor i za romantično vjenčanje.

Check in u 12.00 sati

Check out u 10.00 sati

Opis soba
Standardne sobe - bungalovi su uređeni u udobnom kreolskom stilu i nemaju izravan pogled na more. Površina soba iznosi 24 m2. Sobe imaju terasu, klimatizacijski uređaj, kupaonicu, bračni krevet, telefonsku liniju, mini bar, SAT TV i sušilo za kosu. Na raspolaganju je 5 standardnih bungalova. Bungalovi mogu primiti 2 odrasle osobe, a na zahtjev je moguće dodati pomoćni ležaj.


Sobe superior
Sobe superior nalaze se u sklopu hotelu i imaju izravan pogled na more. Sobe imaju klimatizacijski uređaj, kupaonicu, bračni krevet, telefonsku liniju, mini bar, SAT TV, sušilo za kosu, aparat za kavu i čaj. Površina soba iznosi 24 m2. Na raspolaganju je 10 soba, od toga su dvije namijenjene mladencima - sobe honeymoon površine 35 m2 s balkonom. Sobe uz dvije odrasle osobe mogu primiti i pomoćni ležaj za odraslu osobu ili dijete.

Obiteljske sobe
Obiteljski bungalovi superior nude dvokrevetnu sobu s dodatnom malom sobom, koja može primiti još dvije osobe, a kupaonica je zajednička. Bungalovi mogu primiti 4 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 djece. Površina bungalova iznosi 50 m2. Sobe imaju izravnu telefonsku liniju, klimatizacijski uređaj, kupaonicu, sušilo za kosu, mini bar, SAT TV, aparat za kavu i čaj.

Apartman za mladence – honeymoon suite
Na raspolaganju su dva apartmana koji na gornjem katu imaju balkon s prekrasnim pogledom na more. Apartmani imaju luksuznu spavaću sobu, dnevni boravak i kupaonicu. Suite su dizajnirane za luksuz i raskoš te mogu primiti samo dvije odrasle osobe. Ukupna površina iznosi 100 m2.

Restorani
Hotel nudi glavni restoran, bar Pirate i restoran Tarosu.

Glavni restoran i bar Pirate nalazi se u glavnoj zgradi hotela i imaju panoramski pogled na more.

Glavni restoran
Gostima nude doručak samoposluživanjem, ručak a la carte, četiri puta tjedno ručak samoposluživanjem ili večeru d’hôte. Restoran se nalazi na donjem katu glavne zgrade s pogledom na bazen i stijene koje graniče s morem.

Bar Pirate
Nakon skoka u bazen možete se osvježiti ukusnim egzotičnim koktelima koje nudi bar. Bar se nalazi pored bazena i ima spektakularan pogled na more.

Restoran Tarosa
Nalazi se u blizini luke. Ovdje možete uživati ​​u hladnom piću uz prekrasan zalazak sunca.

Sportske aktivnosti
U hotelu možete iznajmiti bicikle i opremu za ronjenje na dah. Također možete rezervirati dnevne izlete na obližnje otoke, gdje imate mogućnost ronjenja.

Plaža
Pješčana plaža se nalazi u sklopu hotela.

Paketi za mladence

Paket za mladence

Od 2.250 € na osobu
  • let iz Zagreba
  • takse
  • prijevoz od zračne luke do hotela i natrag
  • trajekt od otoka Mahe do otoka Praslin i nazad
  • prijevoz čamcem od otoka Praslin do otoka La Digue i nazad
  • 7 noćenja s doručkom u sobi standard
  • organizacija putovanja i stalna pomoć agencije Divine Travel prije i nakon odlaska

Nadoplata po želji

  • 7 x polupansion 195 € po osobi