Vjenčanje u inozemstvu

Razlozi zbog kojih se par odluči na vjenčanje u inozemstvu ovisi o pojedincu. Ali kada se par konačno  odluči za taj korak, onda nastupamo mi :).

 

Često je najteža odluka kamo putovati. Ima toliko lijepih odredišta. Budući da smo posjetili sve naše destinacije rado ćemo Vam pomoći u vašoj odluci odredišta koje vam najviše odgovara.



Što slijedi?

Predlažemo da nas posjetite u našoj agenciji da si možemo uzeti vremena i saznati sve vaše želje vezane na vjenčanje u inozemstvu. Kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila. Pripremite vaša pitanja i razmislite kako bi trebalo izgledati vaše vjenčanje snova.

Prije posjeta agenciji razmislite:

- Gdje se želite vjenčati (na plaži, u hotelu, na livadi, na uzvisini, u vili, ispod luka ...)?

- Datumi kada možete putovati (vrlo važno, tako da možemo predložiti izbor odredišta, ovisno o vremenskim uvjetima)?

- Što biste voljeli raditi na medenom mjesecu koji slijedi nakon vjenčanja (ronjenje, planinarenje, biciklizam, sportove na vodi, gastronomija ...)?

- Koliko dana imate na raspolaganju za putovanje (na temelju toga izračunamo udaljenost odredišta, pošto je na neka odredišta potrebno letjeti čak 24 sata)?

- Koliki je iznos koji ste spremni potrošiti za putovanje i vjenčanje u inozemstvu?

Odredište za koje mislimo da će biti najpogodnije za vas, ćemo vam predložiti na temelju dobivenih informacija.

Zabilježit ćemo vaše podatke i pripremiti ponudu koja će uključivati tri paketa različitih hotela i mjesta za vjenčanje na odabranoj destinaciji.

Nakon što primite ponude te ih pomno pregledate, javite nam se da vam pomognemo u odabiru paketa.

Nakon što odaberete paket dobiti ćete upute za dokumente koji će biti potrebni prije putovanja tako da bude vaše vjenčanje u inozemstvu civilno valjano kao kod kuće.

Vjenčani paket

Vjenčani paketi su različiti i ovise o odredištu. Počnemo sa osnovnim paketom koji ne sadrži dodatke. Da bi vjenčanje bilo još romantičnije, bit će vam pružene opcije kao što su vjenčani buket, cvijet za mladoženju, vizažist, frizer, manikira te slične usluge za mladenku, glazba tijekom ceremonije i naravno fotograf, jer fotografija je ipak vječan podsjetnik na dan vašeg vjenčanja.



Kada se odlučite za destinaciju i paket te nam predate potrebne dokumente, sve ostalo možete zanemariti i samo željno iščekivati datum polaska :)

Za sve ostalo ćemo se pobrinuti mi!


Divine Travel