Vjenčanje na Mauricijusu

Razmišljate li o vjenčanju na Mauricijusu?
Pješčana plaža, sunčani zapad, tirkizno plavo more i vaš dan vjenčanja. Romantičan, nezaboravan, kao san!
To je ono što želite. Jedna od najboljih destinacija je Mauricijus.

Zašto vjenčanje na Mauricijusu?
Jer će nezaboravni zalasci sunca, pješčane plaže i tirkizno more ostaviti vaše vjenčanje u nezaboravnom sjećanju.
Vjenčanje na Mauricijusu vam omogućuje civilno valjani brak, koji važi i u vašoj zemlji. Za obred  je potrebno priložiti osobne dokumente koje će Agencija zahtijevati od vas kako bi mogla napraviti rezervaciju, a za preostali dio će se pobrinuti vaš savjetnik.
Kopije dokumenata je potrebno dostaviti Agenciji najmanje mjesec dana prije odlaska na Mauricijus. Dokumente će vaš savjetnik proslijediti na Mauricijus u potvrdu. Nakon pregleda dokumenata dužnosnika na odredištu, vaš odabrani datum vjenčanja biti će potvrđen.

Odaberite vjenčani paket
Želite buket na svadbi, pratnju glazbe u pozadini tijekom svečanosti, fotografa, frizera i vizažista za mladenku, tortu, pod posut ružama ili luk? Sve to i još mnogo više vam nude na Mauricijusu.
S našim iskustvom ćemo Vam rado pomoći u odabiru hotela na odredištu te vjenčanog paketa. Posjetili smo Mauricijus, noćili u hotelima koje nudimo i bili čak vjenčani svjedoci na vjenčanju na tom prekrasnom otoku. Savjetovati ćemo vam i za vas odabrati samo najbolje.
Vjenčani Paketi na Mauricijusu

Uređenje dokumenata na odredištu Mauricijus
Dan prije samog vjenčanja, na destinaciji određenoj prije vašeg odlaska, urediti ćete dokumente na gradskom uredu te imati sastanak sa matičarom. Postupak uređivanja dokumenata za vjenčanje se odvija brzo.
Dan prije svečanosti će vas ispred vašeg hotela čekati prijevoz koji će vas odvesti do grada Port Luise.
U matičnom uredu u glavnom gradu Port Luise, pratiti će vas koordinator lokalnih dobavljača. Slijedit će sastanak sa matičarom, koji će vam  predstaviti moguće slobodne termine vjenčanja na dan koji ste unaprijed odredili.

Nakon uređivanja dokumenata u uredu u Port Luise, imat ćete organiziran prijevoz do matičara gdje ćete se dogovoriti o terminu vašeg vjenčanja. Dan za uređivanje dokumenata ćete dogovoriti ubrzo nakon vašeg dolaska na Mauricijus.

Sastanak sa koordinatorom vjenčanja
Sastanak sa koordinatorom održat će se u vašem hotelu na Mauricijusu. Sa koordinatorom ćete pogledati moguće lokacije vjenčanja, objasnit će vam kako će se svečanost održati te napraviti sažetak vaše rezervacije paketa i svih dodataka.
U većini slučajeva je sastanak s koordinatorom dogovoren već sljedeći dan nakon dolaska na odredište.

Civilna svečanost
Odabrana lokacija vaše svečanosti će biti na dan vjenčanja spremna. Svadbena svečanost traje oko pola sata, a tijekom svečanosti će vas fotograf slikati te napraviti nezaboravnu uspomenu prije nego što napustite otok. Tijekom ceremonije će biti prisutan matičar i svjedoci.
Svjedoci na vjenčanju mogu biti po vašem izboru, vaši prijatelji ili najbliži. U slučaju da se odlučite da ćete se vjenčati sami, svjedoci će biti već uključeni u paket vjenčanja koji ste odabrali.
Nakon potpisivanja dokumenata biti čete službeno u braku.

Čestitke mladenci!

Divine Travel