Naše ideje za vjenčanice pri vjenčanju na plaži

Jedna od stvari koje budućim mladenkama čine veselje je pronalaženje odgovarajuće vjenčanice. Budući da većina parova u inozemstvu želi vjenčanje na pješčanim plažama egzotičnih destinacija, za vas smo pripremili nekoliko savjeta o tome kako odabrati pravu vjenčanicu.

 

Vjenčanica za mladenku

1. Haljinu kupite / posudite već prije vjenčanja
Preporučujemo kupnju ili najam vjenčanice prije odlaska, budući da na udaljenim destinacijama nemaju velik izbor salona vjenčanica te u kratkom vremenu prije vjenčanja na samoj destinaciji možda nećete naći vjenčanicu kakvu ste zamislili.

2. Pakiranje vjenčanice
Ima li što gore od izgubljene prtljage? Stoga predlažemo da vjenčanicu spakirate u ručnu prtljagu. Možete je staviti u kovčeg namijenjen za ručnu prtljagu, ruksak ili zaštitne vreće za odjeću.

Ne brinite se o tome hoće li vaša haljina biti zgužvana jer će vam je u hotelu rado izglačati.

3. Preporučujemo tri vrste haljina za vjenčanje na plaži
Tijekom vjenčanog obreda na odabranoj destinaciji bit će vruće, pa je zato poželjno da imate vjenčanicu od lakših materijala, budući da vjenčanju slijedi fotografiranje koje može potrajati i dva sata.

 1. Romantična haljina

Čipka, koja će uvijek ostati nezaboravan romantični dodatak haljinama, nešto je s čime buduća mladenka neće pogriješiti.
Vjenčanica može biti djelomično ili u cijelosti ukrašena čipkom. Predlažemo dugu haljinu koja se može i malo vući po tlu.

2. Zavodljiva haljina

Opuštenost, osjećaj slobode i intimnost osjećaji su koji će vas obuzeti kod vjenčanja u inozemstvu. Odaberi zavodljivu odjeću u kojoj ćeš svog budućeg supruga ostaviti bez daha!

3. Kratka haljina

Budući da se vjenčani obredi odvijaju uglavnom popodne, kada je sunce najjače, preporučljivo je odabrati kratku haljinu. Suknja može biti do koljena ili kraća. Može biti uska ili široka.



4. Boja haljine

U odabiru boje haljine nema ograničenja - bež, boja šampanjca, bijela. Odaberi svoju omiljenu boju.

5. Dodaci 

Savjetujemo vam da odaberete jednostavne dodatke jer ćete se istaknuti samom haljinom.
Tanka narukvica ili tanka ogrlica, nježne naušnice. Možeš nositi spuštenu kosu, valovitu ili ravnu. Frizuru možeš uljepšati svježim cvijećem ili vijencem od svježeg cvijeća.



Vjenčano odijelo za mladoženju

Muškarci u odabiru vjenčanog odijela imaju mnogo lakši zadatak nego mladenke. Preporučujemo laganu košulju u boji koja odgovara boji vjenčanice mladenke.
Hlače mogu biti kratke, dužine do koljena ili duge. Materijali trebaju biti tanki i lagani. Sve više parova koji se vjenčaju u inozemstvu odabire lan.



S obzirom na to da ćete se vjenčati na destinacijama na koje ćete najvjerojatnije otputovati tijekom zimskog razdoblja, pronalaženje vjenčanice bit će pravi izazov. 
Predlažemo da nakon rezervacije odmah krenete u kupnju jer ćete s malo sreće u salonima vjenčanja dobiti i popust na ljetne kolekcije.

Jedna od internetskih stranica koja nas je oduševila ponudom vjenčanica je internetska trgovina Asos. Cijene su vjenčanica od 100 do 500 eura. Cijena ovisi o tome što želite. Pretražite wedding dresses / vjenčanice, white dresses / bijele haljine, beach dresses / haljine za plažu.

S obzirom na to da je povrat proizvoda besplatan i jednostavan, stranica je još popularnija.

Ipak, nadamo se da ćete već prvi put odabrati pravu!

Divine Travel