Vjenčanje u inozemstvu - prednosti i nedostatci

Pitate se dali se vjenčati kod kuće ili u inozemstvu?
Za vas smo izložili nekoliko prednosti i nedostataka, koji vam mogu pomoći kod vaše odluke dali se vjenčati u inozemstvu.

Prednosti

1. Lokacija vjenčanja gdje ćete reći DA se uvijek nalazi na otvorenom, egzotičnom mjestu sa drugačijom hranom, cvijećem i glazbom koji će učiniti vaš dan još posebnijim.

2. U većini su vjenčanja u inozemstvu cjenovno pristupačnija nego kod kuće.

3. Odmah nakon vjenčanja se nastavlja vaš medeni mjesec.



4. Možete pozvati manju grupu vaših najmilijih i prijatelja, ako si možete to priuštiti vi ili potencijalni sudionici.

5. A možete se vjenčati u dvoje, u zagrljaju vaše voljene ili voljenog te poslije vjenčanja iznenaditi svoje najmilije zajedničkom fotografijom. Kako romantično :).

6. Kod vjenčanja u inozemstvu ne morate brinuti o tome kako će se sve odvijati. Za sve će biti pobrinuto sa strane naše agencije prije vašeg odlaska, što u veliko smanjuje vaš stres.

7. Ako želite, možete u organizaciji vjenčanja u inozemstvu i sami sudjelovati. Haljina, fotograf, cvijeće i ostali ukrasi će svakako biti Vaš izbor :).

Nedostatci

1. Vaši prijatelji i najbliži možda neće biti u mogućnosti priuštiti si da putuju s vama ili da odvoje toliko slobodnih dana.

2. Vjerojatno će se naći netko tko će zbog vašeg vjenčanja u inozemstvu biti razočaran.

3. Nećete imati toliko kontrole u samoj organizaciji vjenčanja u inozemstvu koliko bi imali kod kuče.

4. Može se dogoditi da vam bude nakon vjenčanja žao što niste dan vjenčanja proveli u krugu obitelji i prijatelja.

5. U slučaju da se odlučite pozvati obitelj i nekoliko prijatelja te sami platiti putovanje, velika je vjerojatnost da će trošak vjenčanja u inozemstvu biti jednak ili čak veći od obreda kod kuće.

6. Bez obzira na izbor putovanja na egzotičnu destinaciju u najpogodnijem vremenskom razdoblju, uvijek postoji mogućnost brzih promjena u vremenu, pa vas može iznenaditi kiša (u slučaju lošeg vremena na dan vjenčanja, datum vjenčanja je odgođen!).




Divine Travel