Bili smo priča poroki na Mauritiusu

Ob vsem urejanju za poroko v tujini pred odhodom in konstantnemu kontaktu s parom, se z nekaterimi zelo zbližaš. Imeli smo še mesec dni pred odhodom in par si je zaželel, da bi bila priča na njuni poroki.
Bila sem presrečna :)!
Mauritius sem dobro poznala in že sem razmišljala kako jima bom pomagala, da bosta v 7 dneh videla najlepše.

Na dan odhoda smo se skupaj dobili v Ljubljani in se odpravili proti Benetkam. Čakal nas je polet iz Benetek preko Dubaja in iz Dubaja naprej do Mauritiusa. Naše nepozabno potovanje se je začelo.
Tri ure vožnje so minile kot bi mignil. Še vmesni postanek za kavico smo si privoščili. Nepričakovano nam je polet minil zelo hitro in že smo pristali na Mauritiusu.
Svoje potovanje na Mauritius sem tudi izkoristila za obisk hotelov, ki jih še ne poznam. Tako sem si nabrala nove izkušnje in znanje, spoznala pa sem tudi zelo zanimive ljudi, zaposlene v hotelih.

Par je užival in se prepustil sončenju, izletom, dobri hrani in pijači. Pred poroko nas je čakalo še nekaj obveznosti. Že prvi dan ob prihodu na Mauritius smo imeli sestanek v hotelu s poročnim koordinatorjem. Zabaven gospodič nam je pokazal možne lokacije za poroko in kako bo poroka potekala.

Le prvo noč sem spala v istem hotelu kot par, preostale dni potovanja sem spala vsako noč v drugem hotelu. Neverjetna izkušnja, vsak dan si presenečen nad svojo sobo, razgledom, ponudbo hotela. Kako sem si želela, da se to potovanje ne bi končalo.

Dnevi so minevali zelo hitro in napočil je dan pred poroko, ko smo na uradu v mestu Port Luise urejali dokumente. Polno smeha, gostoljubja in prijaznost, ki ne pozna meja.
Ker smo pred povratkom v hotel imeli še čas za nakup spominkov in kavice, smo seveda to izkoristili.

Tisti dan smo skupaj večerjali in se pogovarjali o poroki, ki je sledila naslednji dan.

Več o nepozabnem dogodku poroke na Mauritiusu v naslednjem članku :).



Mirela Zulič Hočevar
Divine Travel