5 TOP eksotičnih destinacij za poročno potovanje

Bela peščena mivka, pogled na turkizno modro morje, sonce in le vidva mladoporočenca. Si tako predstavljate poročno potovanje?

Nekaj top destinacij, kjer bo vaše poročno potovanje sanjsko.

1. Poročno potovanje na Maldivih
Maldivi so znani po osupljivih belih plažah, razkošju in neverjetnemu podvodnemu svetu. Razpršeni otočki ležijo sredi Indijskega oceana in jih imenujejo raj na zemlji. Hoteli ležijo na posameznih otočkih, kjer boste uživali v dobri hrani, poležavanju na sanjskih plažah, razvajanju v spa kotičkih, snorkljanju, potapljanju, vodnih športih ali izletih do bližnjih otokov, ki jih hotel ponuja.
Priporočamo izbor hotela kategorije od 4* naprej.
Cene se gibljejo od 1.300 eur na osebo. Cena vključuje letalski prevoz, prevoz do otoka izbranega hotela in 7 nočitev v hotelu.


2. Poročno potovanje na Sejšelih
Sejšeli, eni najbolj romantičnih otokov. Pokrivajo kar 115 otočkov in ležijo v zahodnem delu indijskega oceana. Ponujajo aktivno, sproščujoče, romantično poročno potovanje.
Je le malo hotelov kategorije 3*, ki so jih redno obnavljali. Z obnovo so narasle tudi cene. Za enako ceno bi lahko bivali že v hotelu kategorije 4*.
Sejšeli so znani po luksuzni destinaciji, zato imajo posamezne storitve na destinaciji višjo ceno kot pri nas. Cene se gibljejo od 1.500 eur naprej. Cena vključuje letalski prevoz, prevoz do otoka izbranega hotela in 7 nočitev v hotelu.

3. Poročno potovanje na Mauritiusu
Majhen otok sredi Indijskega ocana, znan po gostoljubnosti lokalnih prebivalcev, lepih plažah in turkiznemu morju. Ponujajo super popuste za mladoporočence. Cene se gibljejo od 1.300 eur naprej. Cena vključuje letalski prevoz, prevoz do otoka izbranega hotela in 7 nočitev v hotelu.
Z vključenim popustom za mladoporočence hoteli ponujajo tudi različna darilca.

4. Poročno potovanje na Karibih
Karibi pokrivajo kar 700 otokov. Nekaj otokov, ki jih priporočamo za izbor so Saint Lucia, Barbados, Martinique ali Grenada.
Cene se gibljejo od 1.300 eur na osebo. Cena vključuje letalski prevoz, prevoz do otoka izbranega hotela in 7 nočitev v hotelu.

5. Poročno potovanje v Francoski Polineziji
Francoska Polinezija je ena najdražjih destinacij. Najbolj znana sta Tahiti in Bora Bora. Sanjske plaže, romantično vdušje in hiške na vodi s pogledom na turkizno morje.
Cene se gibljejo od 2.000 eur po osebi. Cena vključuje letalski prevoz, prevoz do otoka izbranega hotela in 7 nočitev v hotelu.
Zaradi dolgega poleta ali morda izbora kombinacije obeh otokov, priporočamo od 8 nočitev naprej.

V nadaljevanju članki o vsaki destinaciji posebej in izboru hotelov, ki jih na destinaciji priporočamo.



Divine Travel